Η επιχείρηση “ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, με έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2005 με την μορφή της Ατομικής Επιχείρησης και αντικείμενο την χονδρική πώληση Οσπρίων – Καρπών.
Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά με τον Θεόδωρο Καμπρή, όταν 40 χρόνια πριν επισκέπτεται τα χωριά γύρω από την Καστοριά και τις Πρέσπες και έρχεται σε επαφή με τους ντόπιους καλλιεργητές. Η φιλία, η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση που αναπτύσσεται με τους ντόπιους αγνούς ανθρώπους, του δίνουν την ώθηση να προωθήσει τα προϊόντα τους στην Ελληνική Αγορά.
Η Παπαπέτρου Παρασκευή, είναι δεύτερης γενιάς έμπορος Τροφίμων καθώς συνέχισε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο όπου είχε δραστηριοποιηθεί και ο πατέρας της Καμπρής Θεόδωρος.
Στη σημερινή της μορφή η επιχείρηση επεκτάθηκε άμεσα στο Εισαγωγικό Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης διατροφικής αξίας και καλύπτει κυρίως την Ελληνική Αγορά και την Κύπρο.
Το 2006 η δραστηριότητα της επιχείρησης επεκτείνεται στο τομέα των ξηρών καρπών.
Στα χρόνια που ακολούθησαν οι ιδιοκτήτες αλλά και όλοι οι άνθρωποι και συνεργάτες που απαρτίζουν την επιχείρηση, μέσα από σκληρή δουλειά και δίνοντας το καλύτερο εαυτό τους αγωνίζονται και πετυχαίνουν.
Τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια ήταν αξιόλογα τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών όσο και αποτελεσμάτων.
Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση αναπτύσσεται ραγδαία φροντίζοντας να είναι σύμφωνη με τα διεθνή και ευρωπαϊκά στάνταρτ ποιότητος, επενδύοντας συνεχώς στην λειτουργική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τεχνικού εξοπλισμού όπως ειδικοί ψυκτικοί θάλαμοι για την συντήρηση των Οσπρίων κατά τους θερινούς μήνες, σύγχρονες και εγκεκριμένες διαδικασίες απεντομώσεων (fumigation) αλλά και στην δημιουργία και εγκατάσταση Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2005 (HACCP).
Η επιχείρηση προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες εξασφάλισης ποιότητος των τροφίμων, έχει επιλέξει να συνεργάζεται πάντα με πιστοποιημένους Οίκους του Εξωτερικού καθώς και να παρακολουθεί σε όλα τα στάδια το προϊόν από τη συγκομιδή έως και την τελική διάθεση (ιχνηλασιμότητα).
Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εξασφάλιση και συντήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.
Η βελτιστοποίηση της αποδοτικότητάς της στα πλαίσια του ανταγωνισμού και η προμήθεια αγνών, υγιεινών και ποιοτικών προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία.
Η επιχείρηση Παπαπέτρου προσφέρει προιόντα που διαφυλάσσουν την Ελληνική αλλά και Μεσογειακή γευστική κουλτούρα και επιλέγει πάντα προιόντα με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή.
Για εμάς ποιότητα σημαίνει σεβασμός στους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας.